In vijf stappen een auto huren bij
LongTerm Car Rental Curaçao

Als je op zoek bent naar een betrouwbare auto tijdens je verblijf op Curaçao, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Hoe gaat een auto huren bij ons in zijn werk?


Stap 1 Beschikbaarheid

Als je wilt weten of er nog een auto beschikbaar is in de periode dat je wilt huren, stuur je een aanvraag via de website, een mail of whatsapp of je belt even. Wij kijken meteen of we een huurauto voor je beschikbaar hebben. Indien we een huurauto beschikbaar hebben, zullen we je vrijblijvende offerte sturen.

Stap 2 Reserveren

Om je reservering definitief te maken, dien je een aanbetaling over te maken. Het minimale bedrag van de aanbetaling staat op de offerte vermeld.

Stap 3 Bevestiging

Als we de betaling hebben ontvangen, zullen wij je reservering bevestigen en wellicht nog enkele gegevens van je vragen om het huurcontract van de huurauto in orde te maken. Vlak voor je komst op Curaçao hebben we contact om de laatste afspraken nog even te checken.

Stap 4 De huurauto ontvangen

Je mag de huurauto bij ons op komen halen. Heb je geen lift, dan komen wij je op je verblijfadres ophalen. Tot 10km van Bottelier doen we dat gratis, daarboven vragen wij een kleine vergoeding. Ophalen op de luchthaven Hato is verboden voor alle autoverhuurbedrijven op Curaçao die daar niet gevestigd zijn, dus ook voor LongTerm Car Rental Curaçao.

Bij de huurauto aangekomen lopen wij samen het huurcontract door, vertellen we nog wat 'do's and don'ts en 'need to' en 'nice to' know zaken en maken aantekeningen van eventuele krasjes die al op de huurauto zitten.

Vervolgens betaal je het restant van de huur (bij lange termijn voor de eerste huurperiode) en een borg. 

Als je 23 jaar of ouder bent betaal je een borg van 600 gulden (350 euro) en als je jonger bent betaal je een borg van 1000 gulden (550 euro).
De borg is gelijk aan het verplichte eigen risico van de all-risk verzekering. 

Stap 5 Genieten van Curaçao

En dan...ga je lekker op pad met je eigen auto.

Hier is het bij ons niet mee afgelopen. Je mag altijd bellen, appen of mailen als je vragen hebt, ook als die niets met de huurauto te maken hebben. Als je een langere periode bij ons huurt, zullen we elkaar maandelijks zien voor een snelle check van de huurauto.

Als je de huurauto weer inlevert krijg je, als je dat wil, een lift en is er geen schade bij gekomen, dan krijg je je borg weer terug. 

MEER REVIEWS BEKIJKEN? KLIK OP EEN VAN DE REVIEWS HIERBOVEN